Despre counitate

Despre comunitate

Știm că specialiștii în HR își iau angajamentul de a-i oferi fiecărei companii în parte o experiență impecabilă, când vine vorba de rezultate. Proiectul Great.Co | Great.HR este dedicat HR-ilor care înțeleg importanța experienței, învățării continue și viziunii aplicate în puzzle-ul unui business. HR-ul poate schimba realități și idei preconcepute, dezvăluind de fiecare dată că schimbarea stă în puterea departamentelor de HR din companii. Cu alte cuvinte, suntem de părere că inovațiile aduse în departamentul de HR pot schimba vieți, iar comunitatea Great.Co | Great.HR îți stă la dispoziție pentru a ajunge pe culmile acestui domeniu. Profesia specialiștilor și managerilor în resurse umane necesită nu doar abilitățile specifice, ci și capacitatea de a anticipa, integra și modifica tendințele. Fii modelul care generează noile tendințe din industrie!

Cum facem asta?

Identificarea provocărilor din mediul real este doar primul pas din călătoria către succesul companiei tale. Promisiunea comunității Great.Co | Great.HR de a atinge limitele intangibile vine acompaniată de găsirea soluțiilor funcționale prin HR storming. Soluțiile fezabile pot fi integrate prin adaptare constantă la tendințele pieței, având ca scop final îmbunătățirea relațiilor dintre companie și angajați, crearea unor culturi ale performanței, inovației și învățării sustenabile.

Viziune

Comunitatea Great.Co | Great.HR se aliniază conceptului conform căruia o companie “great” se bazează mai ales pe o strategie de HR “great”. Ne-am propus să ridicăm ștacheta în HR, alături de voi, prin elevarea acțiunilor de resurse umane la nivel de performanță. Vedem dezvoltarea domeniului resurselor umane din România ajustată la standardele internaționale ale excelenței, realizată cu ajutorul inovațiilor constante și a unei arii de soluții exhaustive, pregătite pentru problemele întâlnite frecvent de către specialiștii în HR.

Misiune

Credem că împreună putem schimba industria. Atât în ceea ce privește dificultățile specifice întâlnite de fiecare profesionist în HR, cât și analiza și strategiile implementate la nivel macro. Finalitatea procesului își dorește să realizeze o fuziune între alinierea la standardelor internaționale de HR și perfecționarea strategiilor. Ne-am propus să provocăm schimbarea în HR cu ajutorul următorilor pași: 1. Identificarea provocărilor din mediul real; 2. Găsirea soluțiilor dedicate pentru specificitatea fiecărei probleme; 3. Perpetuarea ideilor inovatoare.

Valori

Înțelegem impactul pe care îl poate avea relația dintre departamentul de HR în întreaga organizație și angajații companiei. Comunitatea Great.Co | Great.HR se ghidează după valori indispensabile pentru domeniul aplicabilității acesteia. Pe lângă faptul că vrem să devenim un model organizational, care să inspire oamenii să-și maximizeze potențialul, punem accentul pe: - Inovare – ca standard al măsurării schimbărilor conform tendințelor din HR; - Performanță – aflată la baza învățării continue promovată de specialiștii în HR; - Responsabilitate socială – aplicată punctual pe fiecare serviciu oferit în domeniul resurselor umane, ghidat întotdeauna de grija pentru oameni și investiția în viitor; - Convergență – ca referință pentru avansul realizat de specialiștii în HR, care fac parte din comunitatea Great.Co | Great.HR, ducând la crearea unei culturi avansate incluzive.