Ultimele evenimente

Prima întâlnire

a avut loc pe data de 31 mai 2016, la Hotel Caro București, și au participat peste 100 de specialiști în HR, care au analizat tendințele internaționale din HR și aplicabilitatea acestora pe piața din România.

A doua întâlnire

a comunității s-a desfășurat pe 18 august 2016, la clădirea Unicredit Bank, sub forma unui eveniment tip world cafe, unde profesioniștii în HR au discutat despre valoarea creată de HR în organizație și despre rolul unui specialist în HR 3.0.

A treia întâlnire

de pe 29 septembrie, de la Chez Marie, a avut loc ca o invitație la masă din partea Inspire Group și Oracle. S-au adus în discuție inovațiile făcute de companii precum Oracle, Carrefour, Avon, CRH, Sindan, Roche, Wyser, Avira, Deutsche Bahn Cargo România, Innobyte, ACCA, Pfizer, Mondelez.

A patra întâlnire

a comunității a avut loc pe 6 aprilie 2017, la sediul Accace, și a început prin analiza randamentului investiției în coaching. Bugetul de HR a fost un alt subiect abordat, iar câțiva dintre indicatorii de performanță (KPI) ai HR-ului identificați și analizați în această întâlnire au fost: “Untaken holidays”, retenția, absenteismul, “Sickness rate”, cunoașterea reciprocă a obiectivelor dintre HR-Finance și comunicarea între aceste departamente.